tel
021 - 1747 |

استادیوم های میزبان جام جهانی 2022 قطر

Amitis Article

qatar stadium

کشور قطر ، که سال آینده به عنوان اولین کشور عربی از خاورمیانه میزبان بزرگترین رویداد ورزشی جهان می باشد با تمام سرعت و تلاش خود را آماده برگزاری مسابقات کرده است . هنوز تا 30 آبان 1401 چند ماه فرصت دارد تا دنیای فوتبال را در [جهان شگفت زده کند . تا قبل از این جام جهانی 2018 بهترین دوره تاریخ جام جهانی بوده است . به نقل از رئیس فیفا برگزاری مسابقات جام جهانی 2022 قطر بسیار جالب و فراتر از انتظار می باشد.

همان طور که همه بی صبرانه منتظر بهترین دوره جام جهانی هستیم کشور قطر در پی اجرای هرچه مجلل تر و بهتر مسابقات در سال آینده است . این کشور علاوه بر باز سازی ورزشگاه های قدیم خود در آخرین سال ها شروع به ساخت استادیوم های جدیدی کرد که در حال حاضر 8 استادیوم میزبان خود را با برترین امکانات و فناوری های دوست دار محیط زیست ساخته و افتتاح کرد .

جالب است بدانید هر ساله جام جهانی در تابستان برگزار میشد اما به دلیل گرمای شدید کشور قطر در فصل تابستان ، جام جهانی 2022 در فصل زمستان تاریخ 21 نوامبر( 30 آبان ) آغاز میشود .

در این مقاله میخواهیم شما را با 8 استادیوم مجهز و پر از شگفتی جام جهانی 2022 کشور قطر آشنا کنیم . با ما همراه باشید .

قطر با طراحی ورزشگاه های خود سعی داشته جهان را با فرهنگ و سنت و تاریخ کشورش آشنا کند . با هم نگاهی کنیم به استادیوم های قطر که آینه کشور قطر رو به کل دنیا میباشد .

استادیوم البیت | Al Bayt Stadium

albeyt stadium

استادیوم البیت به عنوان میزبان افتتاحیه جام جهانی 2022 تا مرحله نیمه نهایی از اهمیت بالاتری برخوردار است .

استادیوم البیت با ظرفیت 60 هزار نفر در شهر الخور قطر یعنی در فاصله 60 کیلومتری شهر دوحه واقع شده است . این ورزشگاه خود در مجموعه ای عظیم تر واقع شده که امکاناتی چون مرکز خرید ، بیمارستان و مراکز تفریحی متنوع را شامل می شود .

albeyt qatar

شهر الخور به غواصی و ماهیگیری مروارید در قطر شهرت دارد .طراحی بی نظیر استادیوم البیت الهام گرفته شده از چادر های سنتی بادیه نشینان می باشد . گویا همیشه بیابان نشینان را به ساحل دعوت میکند . آن طور که گفته شده 28 هزار صندلی این ورزشگاه بعد از اتمام مسابقات به کشور های در حال توسعه هدیه داده میشود . طراحی خیره کننده این استادیوم نمایش تاریخ کشور قطر است که به زیبایی هر چه تمام تر از تماشاگران دنیا پذیرایی میکند .

استادیوم بین المللی خلیفه |khalifa stadium

khalifa stadium

تنها استادیوم قطر که از صفر ساخته نشده است استادیوم بین المللی خلیفه میباشد که از سازه های مشهور و بنام کشور قطر است . استادیوم خلیفه در دوحه قطر که سال ساخت ان به 1976 باز می گردد دیر زمانی ست که از برجسته ترین ورزشگاه های کشور قطر می باشد . این ورزشگاه همچنین میزبان بازی های جام ملت های آسیا و بازی های آسیایی بوده است .

استادیوم خلیفه برای رقابت های 2022 میزبان 40 هزار هوادار فوتبال می باشد و تا دور سوم پلی آف همراه آنان خواهد بود . این ورزشگاه دارای فناوری خلاقانه و البته پیشرفته خنک کننده میباشد و این امکان را برای بازیکنان و همچنین تماشاگران فراهم کرده که در محیطی مطلوب و راحت از بازی لذت ببرند .

khalifa doha

باز گشایی و بازسازی این ورزشگاه در سال 2017 انجام شد . استادیوم خلیفه دارای ساختار جدیدی در سمت شرقی می باشد که شامل رستوران و فود کورت ، مرکز بهداشتی ، موزه و ...است .

استادیوم الثمامه | al thumama stadium

Al Thumama doha

استادیوم الثمامه قطر در 12 کیلومتری شهر دوحه در سال 2021 برای چهل و نهمین دوره فینال امیر کاپ افتتاح شد . این ورزشگاه با ظرفیت 40 هزار نفره با طراحی چشم گیر خود نمایانگر فرهنگ قطر به عنوان یک کشور عربی میباشد . چراکه طراحی این استادیوم از کلاه های سنتی مردان عرب ( قهفیه ) الگو گرفته شده است .

stadium doha

همچنین بیش از 50 درصد محوطه این استادیوم از درختان بومی پوشیده شده . استادیوم الثمامه از لحاظ محیط زیست و طبیعت نیز کاملا سازگار ساخته شده چرا که چهل درصد بیش تر از یک استادیوم معمولی در مصرف آب صرفه جویی میکند . به این صورت که از آب بازیافتی مناطق سبز اطراف استفاده میکند .

stadium qatar

استادیوم الثمامه نیز نیمی از صندلی های خود را با پایان جام جهانی هدیه خواهد داد .

استادیوم رأس ابوعبود | rasabuaboud stadium

ras abuaboud stadium

استادیوم 974 که تا قبل از این با نام رأس ابوعبود نامیده میشد اولین ورزشگاه قابل حمل و انتقال در تاریخ فوتبال جهان می باشد . 974 نامی که به این استادیوم نسبت دادند بر اساس تعداد کانتینر های حمل و نقل مورد استفاده شده در ساخت آن میباشد . همچنین کد تلفن بین المللی قطر نیز 974 می باشد . استادیوم رأس ابوعبود با الگوی دریانوردی خلاقانه ترین ورزشگاه قطر است چرا که اسکلت آن با کانتینر های حمل و نقل ساخته شده است .

ras abuaboud qatar

گفته می شود این استادیوم با ظرفیت 40 هزار نفری که تا مرحله یک شانزدهم نهایی میزبان مسابقات جام جهانی است بعد از پایان مسابقات کاملا باز شده و از قطعات آن برای سازه های دیگر قطر استفاده می شود .

استادیوم 974 در ساحل خلیج فارس و تنها در چند کیلومتری شهر دوحه قرار دارد .

استادیوم الریان | al rayyan stadium

al rayyan qatar

استادیوم الریان در مکان ورزشگاه قدیمی احمد بن علی شهر الریان قطر در سال 2020 افتتاح شد . شهر الریان در کنار صحرا و با فاصله چند کیلومتر از دوحه واقع شده است که از شهر های قدیی و سنتی قطر می باشد .

ورزشگاه الریان با ظرفیت 40 هزار نفر تا مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات جام جهانی 2022 همراه مردم دنیا به میزبانی رقابت ها می پردازد .

al rayyan stadium

نمای استادیوم الریان جلوه فرهنگ و سنت کشور قطر میباشد که سازه های آهنی و فولادی مَواجش چشم ها را خیره میکند . ساخت این استادیوم که با سر و صدای زیادی همراه بود نماد زیبایی کویر ، جانوران و گیاهان بومی و محلی و تجارت کشور قطر میباشد . از این رو استادیوم الریان به دروازه کویر شهرت دارد .فناوری و سیستم های خنک کننده این استادیوم نیز از نقاط قوت و پیشرفته الریان میباشد .

استادیوم الجنوب | al janoub stadium

al janoub stadium

استادیوم الجنوب در منطقه الوکره ، 20 کیلومتری شهر دوحه از ورزشگاه های از صفر ساخته شده جام جهانی 2022 قطر میباشد . منطقه الوکره مکانی با فرهنگ غنی و باستان همچنین میراثی ارزشمند با تاریخچه عمیق است . استادیوم الجنوب توسط طراح و معمار بین المللی زاها حدید با الهام از قایق های صید مروارید الوکره با الوار های چوبی و مصالح سنتی ساخته شده است . رفتن به استادیوم الجنوب برایتان ایستادن بر عرشه قایق های سنتی الوکره را تداعی میکند .

al janoub qatar

ورزشگاه 40 هزار نفری الجنوب برای فینال جام امیر قطر افتتاح شد و قرار است 20 هزار صندلی آن بعد از پایان جام جهانی به کشور های خارجی برای توسعه فوتبال اختصاص داده شود. استادیوم الجنوب تا مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی با تماشاگران دنیا همراه است .

استادیوم آموزش | education city stadium

Education City Stadium

استادیوم شهر آموزش که هم نام با دانشگاه بنام قطر میباشد از استادیوم های منحصر و خاص جام جهانی 2022 به شمار میرود . طراحی با شکوه استادیوم شهر آموزش با الگویی از مثلث های درخشان و نماد فرهنگ کشور قطر است که همچون الماسی در شهر دانش کشور قطر یعنی دوحه می درخشد . طوری که در تابش نور خورشید در طول روز و یا در شب درخشنده و چشم گیر است .

Education City qatar

جالب است بدانید در حین حفاری و ساخت این استادیوم سنگ هایی با قدمت 20 تا 30 میلیون ساله از این مکان کشف شد .

استادیوم شهر آموزش با ظرفیت 40 هزار نفر نیز بعد از پایان مسابقات نیمی از صندلی هایش را اهدا خواهد کرد.

استادیوم لوسیل | Lusail stadium

Lusail qatar

به پایان لیست استادیوم های جام جهانی 2022 رسیدیم . استادیوم میزبان فینال جام جهانی قطر یعنی استادیوم لوسیل بزرگترین ورزشگاه 2022 این کشور از میان 8 استادیوم جام جهانی است که نام آن بیشتر میدرخشد . این استادیوم با طراحی برگرفته از سنت کهن عربی ساخت کاسه ، با ترکیب نور و سایه الهام بخش نقش های هنری و البته باستانی جهان اسلام و عرب از زمان های خیلی دور میباشد .

Lusail stadium

استادیوم لوسیل با ظرفیت 80 هزار نفره بعد از اتمام مسابقات جام جهانی به مرکز تفریحی با مغازه ها ، کافه ها ، مدرسه ، مرکز بهداشتی و امکانات ورزشی تبدیل میگردد .

سخن آخر...

در این مقاله شما را با 8 استادیوم فوق العاده کشور قطر آشنا کردیم .

همچنان کشور قطر از چند ماه مانده تا جام جهانی 2022 بهترین استفاده را میکند و در پی اجرای پیشرفته ترین امکانات رفاهی ، تفریحی برای کل مردم دنیا میباشد.

مثل همیشه متشکریم از همراهی شما .